Pensiunea Olt

Strada Oltului nr. 71, Baile Tusnad, jud Harghita » Băile Tușnad, Harghita » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Olt
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Olt este situatã în inima orasului Baile-Tusnad, o statiune înconjuratã de munti. Baile-Tusnad este una dintre cele mai frumoase si mai indragite statiuni ale tarii. Se afla la o altitudine de 650 m, pe malul Oltului, la poalele muntilor Harghita, mai precis, ale masivului Ciomat.

Pensiunea Olt si-a deschis portile în martie 2008. Punctul forte al pensiunii noastre constituie situarea sa centralã, importantele atractivitãti turistice ale statiunii (Lacul Ciucas, Biserica Romano-catolicã, Biserica Ortodoxã etc.) fiind la o distantã de numai 5 minute de mers pe jos de la pensiune.

Noi contribuim la aceastã satisfacere a cerintelor cu punerea la dispozitie a 14 camere, terasã mare, restaurant cu 28 de locuri, salã de conferinte cu 50 de locuri.

Restaurantul si sala de conferinte ale pensiunii sunt ideale pentru organizãri familiare, amicale, conferinte, antrenamente, alte organizãri.

Vã puteti transforma conferintele mai fidele, mai interesante folosind proiectorul nostru. În grãdina pensiunii Olt se aflã o parcare închisã.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Restaurant
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Telefon
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Băile Tușnad, județul Harghita, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Olt din Băile Tușnad, județul Harghita, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Olt? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!