Hotel Gorj

Calea Eroilor, Nr. 6 » Târgu Jiu, Gorj » Localizare pe hartă
Camere: 92
Apartamente: 14
Total locuri: 231
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
300 de locuri
Camere - Hotel Gorj
Tipul unității: Hotel

Hotel Gorj este amplasat in zona centrala-zona zero , pe strada Eroilor (Axa C-tin Brancusi) si aproape de cele mai multe dintre zonele de mare interes ale orasului. Este o constructie inalta de 47 metrii fiind cea mai înaltă clădire civilă din Oltenia si care aminteste prin formele sale arhitecturale de influenta Coloanei Infinitului, capodopera universala daruita municipiului Targu Jiu de Constantin Brancusi.

Are in apropiere parcul Central cu Poarta Sarutului, Aleea Scaunelor si Masa Tacerii, Piata Prefecturii si zona pietonala din centrul orasului Targu Jiu

Hotel Gorj este clasificat la 2 stele + (**) fiind structurat pe 12 nivele cu cate 11 camere si cate un apartament pe fiecare etaj, insumand 288 de locuri de cazare, impreuna cu spatiul geenros al receptiei si sectorul de alimentatie publica constituind cea mai mare strucutura de primire turistica din Gorj. Hotelul dispune si de de camere si aprtamente complet modernizate in anul 2011 dupa standardele actuale.

Toate camerele sunt prevazute cu: Internet Wireless, TV cablu, grup sanitar propriu, instalatii de climatizare minibar, mobilier nou, apartamentele fiind dotate la standarde europene.

Hotelul va mai pune la dispozitie restaurant cu bar de zi si terasa, pizzerie, sala de conferinte (80-100 locuri), drogherie, spalatorie, parcare pazita si o agentie de turism cu programe diverse si atractive.

Meniurile traditionale gorjenesti cat si cele din bucatatia internationala ce se prepara in restaurantul Gorj pot satisface gusturile turistilor autohtoni si straini.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Senzori de fum
Încălzire centrală
Facilități baie
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Târgu Jiu, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Gorj din Târgu Jiu, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Gorj? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!