Iulia

Loc Scoarta, Sat Scoarta (Beacu Mare) , Nr. 301 » Scoarța , Gorj » Localizare pe hartă
 „Vei uita sa mai pleci....acasa“
Camere: 4
Total locuri: 8
Check-in de la: 22:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Iulia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Iulia se afla localizata in comuna Scoarta, sat Scoarta (Beacu Mare), judetul Gorj, la un km (asfaltat) distanta de DN 67 (Tg-Jiu - Rm Valcea), la 15 km de Tg-Jiu si 100 km de Rm – Valcea, la coordonatele GPS 45,027549’’N; 23,459708’’E.

Pensiunea Iulia va ofera cazare in Scoarta intr-o cladire noua, frumoasa, spatioasa, cu finisaje elegante. Cazarea va este oferita in 4 camere duble, cu baie proprie, internet wi-fi, tv si balcon la 3 camere situate la etaj. Cladirea detine spatii de zi generoase: living, spatiu de servire a mesei si terasa la parter, bucatarie utilata, spatiu de depozitare in beciul pensiunii, gratar in aer liber, piscina, parcare, incalzire centrala si parcare proprie.

Pensiunea Iulia se afla in evidenta Minsterului Turismului cu Certificat de Clasificare 3 Margarete conform certificat nr. 28803/17.09.2015, dotata conform cerintelor acestei clasificari (televizor in camera dubla, internet, baie in camera, gratar in aer liber, loc de joaca pentru copii si piscina, etc).

De asemenea Pensiunea Iulia se afla asezata intr-un cadru natural placut si linistit cu multiple posibilitati de a va petrece timpul liber la piscina pensiunii, loc de joaca pentru copii, gratar in aer liber, ciclism, la stupina familiei ce se afla la 1,5 km de pensiune intr-o zona impadurita unde turistii pot afla multe lucruri practice despre ingrijirea familiilor de albine sau de a vizita diverse obiective turistice aflate in localitatea Scoarta: Biserica Pietrisu din lemn aflata la 1 km si Valea Ibanului aflata la 5 km si unde se pot vedea relicvele marii Sarmatice de acum cateva milioane de ani.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Internet
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Închiriere biciclete
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Scoarța , județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Iulia din Scoarța , județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Iulia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!