Pentru Tine Prietene

Sat Sanatesti, Nr171 » Sănătești, Gorj » Localizare pe hartă
Camere: 8
Apartamente: 1
Total locuri: 18
Restaurant de
24 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Pentru Tine Prietene
Tipul unității: Pensiune

Situata la intrarea in Cheile Sohodolului la 14 km N-V fata de mun. Tg-Jiu, in satul Sanatesti, comuna Arcani, judetul Gorj pe drumul national DN 67D, Tg Jiu- Baile Herculane, pensiunea ofera clientilor sai camere prevazute cu baie proprie, televizor conectat la televiziune prin cablu, minibar si aer conditionat.

Aici puteti regasi relaxarea unei atmosfere accesibile oricarei generatii, garantand odihna si intimitatea de care aveti nevoie in timpul liber prin amplasamentul linistit si constructia retrasa de la strada.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Piscină acoperită
Piscină descoperită
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sănătești, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pentru Tine Prietene din Sănătești, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pentru Tine Prietene? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!