Casa Bella

Str. Principala, Nr. 205 » Runcu , Gorj » Localizare pe hartă
Camere: 16
Total locuri: 33
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Camere - Casa Bella
Tipul unității: Pensiune

Situată la poalele munţilor Vâlcan la numai 14 km de oraşul Târgu-jiu, pe drumul ce te poartă spre cheile Sohodolului, Pensiunea Casabella vă oferă, alături de binecunoscuta ospitalitate gorjenească, servicii de cazare, masă şi agrement într-un minunat cadru natural, plin de culoare şi linişte.

Pensiunea clasificată la 3 margarete dispune de 33 de locuri în 16 camere, 8 camere cu pat matrimonial, 7 camere cu câte două 2 paturi si o camera tripla, parcare, grădină, foişoare, masă ping-pong, teren de fotbal si piscina.

Fie că sunteţi într-o vacanţă cu familia, un sejur cu prietenii sau un teambuilding cu colegii de serviciu, zona Gorjului vă oferă o diversitate de posibilităţi de a vă petrece într-un mod plăcut timpul liber.

Operele şi casa memorială a lui Constantin Brâncuşi, mănăstirile şi bisericile de lemn specifice Gorjului, sărbătorile tradiţionale, arta şi arhitectura populară, peşterile Gorjului precum şi frumuseţea munţilor Vâlcan, Cernei şi Parâng vă pot asigura amintiri de neuitat.

Pentru cei activi, programul România Gorj Adventure vă oferă o multitudine de activităţi pentru toate vârstele ca: rafting, canyoning/cascade, alpinism, escaladă, speologie în peşteri şi avene, mountain-bike, cicloturism, rapel, tiroliană, drumeţie montană, offroad, Atv, scuba diving şi speo scuba, etc.

Facilitati cazare: frigider in unitate, masa de ping-pong, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, teren de sport, foisor in curte, gratar/barbeque, livada, bar, restaurant Facilitati camere: internet in camera, frigider in camera, uscator de par, camere cu balcon, incalzire centrala, aer conditionat, baie in camera, camera cu TV

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Televizor
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Runcu , județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Bella din Runcu , județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Bella? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!