Casa Brancusi

Strada Principala Nr 140 » Peștișani, Gorj » Localizare pe hartă
Camere: 14
Total locuri: 28
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Casa Brancusi
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Casa Brancusi se afla in satul Pestisani jud.Gorj,la 3 km de Hobita marelui Constantin Brancusi,titanul sculpturii moderne.

Pensiunea Casa Brancusi dispune de 28 locuri de cazare in camere cu 2 si 3 locuri

Clasificarea pensiunii este de 2 margarete.

Camerele au bai proprii,tv cu cablu,incalzire centrala.in livingul spatios te poti odihnii cu gandul la excursiile pe care le vei face a doua zi ,la manastirea Tismana(13 km)la Podul lui Dumnezeu de la Ponoare(pod natural-23 km)si pe spectaculoasele Chei ale Sohodolului(7km).

Nu poti sa vii in Oltenia de nord fara sa treci prin Targu-Jiu si sa vezi Poarta sarutului, Masa Tacerii si Coloana Infinitului(20 km).

Pe malul lacului din curte poti sa faci un gratar asta daca nu mai vrei sa prinzi peste.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Televizor
Activități sportive și de agrement
Tenis de masă
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Peștișani, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Brancusi din Peștișani, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Brancusi? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!