Toscana Rustica

sat Grui,nr.96 » Mușetești, Gorj » Localizare pe hartă
 „O pensiune cu farmec“
Camere: 5
Total locuri: 11
Check-in de la: 11 AM
Check-out până la: 10.30 AM
Restaurant de
100 de locuri
Camere - Toscana Rustica
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Toscana este situata la poalele muntilor Parang, in localitatea Musetesti sat Grui, la circa 15 km nord de municipiul Targu Jiu. Peisajul care inconjoara pensiunea este specific zonei sub colinare a Olteniei, paduri, dealuri si coline, spectaculoase.

Cladirea a carei constructie a inceput in anul 1893 a fost realizata in stilul caselor din regimea italiana Toscana.

Antreprenorul lucrarii era de origine italiana, pe nume Arturo Bianchi, iar muncitorii erau italieni refugiati in Romania la mijlocul sec. al XIX lea. Un stil sobru, specific italian, camere inalte, ziduri foarte groase, boltite pe tavan ce intregesc o imagine de ansamblu al unei cladiri batrane.

Prin amenajarea contemporana a interioarelor s-a incercat reconstituirea unei atmosfere de inceput de sec XX.

Consolidarea si restaurarea a durat 4 ani de zile.

Servicii si evenimente propuse de Pensiunea Toscana

Evenimente festive (Nunti, botezuri, zile onomastice, revelion sau sarbatorile clasice religioase)., Restaurantul ofera 100 de locuri, iar sala de conferinta 80 de locuri., Expeditii off-road sau rafting pe raul jiu., Expeditii cu bicicletele., La cerere se pot organiza si excursii in zona.,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Rafting - platit
Închiriere biciclete
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mușetești, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Toscana Rustica din Mușetești, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Toscana Rustica? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!