Pensiunea Terra Rosa

Com. Runcu Sat Baltisoara » Bâltișoara, Gorj » Localizare pe hartă
 „Pe o gura de rai!“
Camere: 6
Total locuri: 12
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
24 de locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Pensiunea Terra Rosa
Tipul unității: Pensiune

Bun venit la Pensiunea Terra Rosa! Deschidem larg poarta grea de stejar, calatorului intors la natura si care va descoperi carari care unesc pe vesnicie sufletele oamenilor. outem gazdui 14 drumeti in 7 camere cu bai proprii si le putem servi bucate si bauturi alese oltenesti.

La noi acasa toate te inveselesc, aerul curat, freamatul frunzelor de stejar, cantecul pasarilor, casele albe, infatisarea mandra si voiniceasca a gospodarilor, chipul rumen si luminos al satenilor.

In podul casei avem camasile albe, cusute cu amici si cu fluturi, maramele invarstate cu borangic, scurteicile inflorite si sumaiasele cu ciucuri, valnicele de lana neagra, vargate cu rosu, betele inguste, cusute cu margele, itari de dimie alba, un razboi de tesut, un gherghef si o furca de tors, si multe alte scule de-ale gospodariei de odinioara

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană

Facilități și servicii »

Facilități baie
Baie proprie
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Bâltișoara, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Terra Rosa din Bâltișoara, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Terra Rosa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!