Casa cu Mesteceni

Str. Peşterii, Nr. 8 » Baia de Fier, Gorj » Localizare pe hartă
 „Locul potrivit pentru o vacanţă de vis!!!“
Camere - Casa cu Mesteceni
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea "Casa Cu Mesteceni" este amplasată în localitatea Baia de Fier, judeţul Gorj, între o pădure de mesteceni şi o pădure de brazi, la ieşirea din Peştera Muierilor la 120 km de Craiova. Drumul este extrem de pitoresc, străbătând zone împădurite şi muntoase, cum ar fi Cheile Olteţului, Cheile Bistriţei, Peştera Polovragi, Parcul Natural Buila-Vânturăriţa, precum şi minunatele aşezări monahale: Horezu, Bistriţa şi Arnota. În legătură cu Peştera Muierilor, circulă legenda potrivit căreia, ambientul creat de către acest minunat lăcaş al naturii, ar produce o creştere a fertilităţii asupra femeilor care o vizitează. Pensiunea se află chiar la ieşirea din peşteră, pe malul râului Galbenu. De asemenea pe raza localităţii Baia de Fier se află staţiunea Rânca unde se pot practica sporturi de iarnă.

Pensiunea dispune de 6 camere duble, bucătărie modern utilată, cramă, saună, living dotat cu bar, sală de mese, pian. Pentru un weekend, pentru o oprire, sau pentru destinaţia dumneavoastră de vacanţă această pensiunereprezintă alegerea potrivită ce nu vă pune într-o situaţie economică delicată. Un loc în care tu şi familia ta, grupul tău de prieteni sau colaboratorii tăi, partenerii de afaceri, puteti lucra, vă puteţi odihni, încarca bateriile ... în aer de munte !

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Cablu TV
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună
Alte servicii și facilități
Bucătărie bio
Activități agroturistice
Foc de tabără
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Baia de Fier, județul Gorj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa cu Mesteceni din Baia de Fier, județul Gorj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa cu Mesteceni? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!