Teglas

str. principala, nr. 255, Bicfalau, CV » Sfântu Gheorghe , Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 14
Apartamente: 1
Total locuri: 40
Check-in de la: 12
Check-out până la: 10
Restaurant de
60 de locuri
Sală conferințe
de 60 locuri
Camere - Teglas
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Téglás este situata în satul Bicfalău, la 15 km. de Sf. Gheorghe.

Pensiunea Téglás pune la dispozitia clientilor 14 camere, un apartament, restaurant de 60 de persoane si parcare in curte.

În localitate se poate ajunge dinspre Braşov pe DN-10, apoi pe DN-11 (E-574) pîna la localitatea Ozun (25 km). Ozunul are şi statie CFR pe linia Nr. 400 Brasov- Sf. Gheorghe (27 km).

Bicfalau se află la 5 km distnta de la Ozun, la poalele Munţii Intorsurii Buzăului pe lânga şoseaua DJ – 103 B, Sf. Gheorghe - Intorsura Buzaului. Suntem la cota 565 m intr-o zona impădurită către care converg toate pâraiele din rama muntoasă.

Localitatea are 379 locuitori in majoritate de etnie maghiara. La recensămîntul din 2002 s-au inregistrat si 21 de romani. Prima atestare a localitatii apare in anul 1477 sub forma de Bykfalva.

Valoarea turistică a zonei constă îin primul rînd în perimetrul păduros întins, cu fructe de pădure, ciuperci, plante medicinale si un fond vănatoresc bogat. Clima este blănda, ferită de vîntul local, numit Nemira.

Pe lînga cele expuse, localitea ofera mai multe clădiri cu valori arhitecturale aparte - conace - care prezinta un interes turistic general. Merita atenţie în special ruinele unui turn de observaţie medievala, Cetatea Melcilor de care se leaga si o legenda ca si cum ar fi un loc de odihna a unor şerpi ciudati. In zonă se află şi o formaţie stîncoasă, numit Stînca Decea.

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi - platit
Facilități baie
Duș
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Teglas din Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Teglas? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!