Pensiunea Elenis

Paius Davis Nr. 24 » Sfântu Gheorghe , Covasna » Localizare pe hartă
 „Cazare la înaltă clasă“
Camere: 11
Total locuri: 24
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
30 de locuri
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Pensiunea Elenis
Tipul unității: Pensiune

În Sfântu Gheorghe, pe varianta spre Braşov se află Pensiunea Elenis, categoria de trei stele. Aşteaptă clienţii dragi cu 11 camere confortabile. Pensiunea oferă cazare comfortabilă pentru 24 de persoane în camere cu pat dublu sau franţuzesc.

Pensiunea oferă atmosfera de „business class”. Camerele au atmosfere unice, de la clasic, energic, până la romantic. Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, mobilă modernă, lucruri utile, televizor LCD cu cablu şi aer condiţionat. În apartamentul pensiunii clienţii sunt alintaţi cu jacuzzi. Pentru copii cazarea până la 5 ani fără pat de rezervă, în camera părinţilor este gratuit, iar pentru copiipeste 5 ani este indicat folosirea patului rezervă.

Oaspeţii pensiunii pot să savureze mâncărurile făcute şi pe terasă la grill. Clienţii noştrii poate să folosească parcarea gratuită şi supravegheată cu cameră. Sperăm că o să vă simţiţi foarte bine în Pensiunea Elenis.

Servicii gratuite:

Mic dejun la alegere, Internet, Wifi, Televiziune prin cablu, Parcare proprie cu 15 locuri, supravegheate cu camere, Jacuzzi în "Luxury Apartman ", Camere dotate cu baie proprie, Restaurant elegant, Terasă, Atmosferă relaxantă, Servire amiabilă, Aparat pentru tânţari , Aer conditionat în majoritatea camerelor, Uscător de păr,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Parcare exterioară
Restaurant
Spălătorie - platit
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Orange
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Elenis din Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Elenis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!