Bradiri House

Str Grof Miko Imre Nr 4 » Sfântu Gheorghe , Covasna » Localizare pe hartă
Camere: 3
Apartamente: 1
Total locuri: 6
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Bradiri House
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Apartamentul este ultra modern, situat chiar in centrul orasului, langa cele mai importante institutii, intr-o zona linistita. Se compune din treicamere, doua grupuri sanitare, structurate pe doua nivele, astfel : la primul nivel se afla bucataria total utilata, un grup sanitar si livingul, iar la al doilea nivel se afla doua dormitoare si un grup sanitar. Apartamentul se afla chiar langa magazinul Sugas, un principal punct de reper al orasului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Camere pentru nefumători
Frigider
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Bradiri House din Sfântu Gheorghe , județul Covasna, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Bradiri House? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!