Sanda

Strada Dem Radulescu, Nr. 17, Statiunea Venus-Mangalia, Cod Postal 905504 » Venus, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Sanda
Tipul unității: Hotel

Categorie Hotel Sanda ** (conditii de 3 stele) Hotel Sanda este localizat in nord-vestul statiunii Venus, intr-o zona linistita si plina de vegetatie, la 1 km sud de padurea Comorova si la aproximativ 400 m de plaja. Se invecineaza cu hotelurile Dana, Corina si Raluca.

Hotel Sanda dispune de 236 locuri in 116 camere cu doua paturi si 2 garsoniere cu un dormitor cu pat matrimonial si un living dotat cu o canapea extensibila, televizor, frigider, aer conditionat.

Toate camerele au geamuri termopan. Camerele duble au televizor, frigider, grup sanitar propriu, renovat, prevazut cu cadita si dus. Camerele situate in partea de sud a hotelului au balcon mai mare, cu doua sezlonguri. Camerele dispuse in partea de nord a hotelului au balcon mai mic, cu o masuta si doua scaune.

Hotelul dispune de un bar de zi, terasa cu barbeque de gradina, loc de joaca pentru copii si o parcare auto.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Balcon
Fier de călcat
Frigider
Seif
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Venus, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Sanda din Venus, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Sanda? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!