Iaki

Statiunea Mamaia » Mamaia, Constanța » Localizare pe hartă
Camere - Iaki
Tipul unității: Hotel

Indiferent de sezon, excelenta noastră reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere către mare, ne recomandă ca destinaţia dumneavoastră ideală.

• Cele 122 de camere elegante şi spaţioase ale hotelului se ridică la standardele internaţionale de 4 stele, garantând o înaltă calitate a serviciilor, pentru o şedere plăcută, atât în scop de afaceri, cât şi pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu minibar, uscător de păr, aer condiţionat, seif, televiziune prin cablu şi telefon cu acces internaţional. De asemenea, oaspeţii pot dispune de acces la Internet (în camere, recepţie şi “lounge-bar”).

• Restaurantele noastre, Coriolis şi Ballroom Iaki, vă vor satisface orice dorinţă culinară, indiferent de momentul zilei sau scopul dumneavoastră. Barurile sunt locuri minunate pentru a vă petrece în mod plăcut timpul liber şi pentru a vă bucura de băuturile clasice sau exotice.

• Centrul SPA Iaki, cel mai căutat centru de sănătate şi relaxare din regiune, vă oferă soluţii pentru menţinerea sub control a stresului zilnic sau a greutăţii, precum şi programe de modelare corporală, de sănătate sau de bunăstare fizică şi mentală. Printre facilităţile şi serviciile oferite, veţi întâlni: săli de fitness şi aerobic, saune, tratamente corporale, masaj, jacuzzi, piscină interioară, teren de tenis şi fotbal, salon de înfrumuseţare.

• Remarcabilul nostru Centru de Conferinţe (5 săli, unele cu pereţi modulari) reprezintă locul ideal pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, recepţii sau evenimente speciale.

Săli de conferinţă (cu acces la Internet):, Sala BUCUREŞTI – cap.50 locuri ;, Sala ROMA – cap. 50 locuri ;, Sala MADRID – cap.100 locuri ;, Sala VIENA – cap. 200 locuri ;, Sala PARIS – cap. 30 locuri,

• Sălile Roma, Madrid, Viena sunt modulare şi pot funcţiona ca spaţiu unitar, cu o capacitate de 350 - 400 locuri, ce permite diferite tipuri de amenajare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Rusă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Piscină descoperită
Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Alte servicii și facilități
Activități team-building
Bucătărie bio
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mamaia, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Iaki din Mamaia, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Iaki? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!