Song Of The Sea

2 Mai » 2 Mai, Constanța » Localizare pe hartă
 „The past is history, the future is mistery, now is a gift, that is why it is called present. enjoy it!“
Camere: 4
Apartamente: 2
Total locuri: 8
Check-in de la: 16:00
Check-out până la: 11:00
Camere - Song Of The Sea
Tipul unității: Vilă

Situata pe faleza 2 Mai, la 2 minute de mers la plaja, avand o vedere a marii de 180 de grade, retrasa fata de zgomotul multimii din sezon, dar aproape de restaurante si magazine, se afla Vila Song Of The Sea - Cantecul Marii -, care va ofera intimitate, comfort, relazare si inspiratie.

Seara, cantecul marii combinat cu cel al greierilor te fac sa uiti complet orice griji si sa adormi ca un bebelus. Admira rasaritul soarelui sau al lunii direct din pat sau relaxeaza-te pe terasa de la etaj, sau pe terasa aflata la 20 de metri in fata marii. Daca vrei sa cobori pe plaja, in cateva minute esti deja acolo.

Vila se inchiriaza la cheie, serviciile de housekeeping fiind incluse.

Doar intre 15 iulie si 31 August 2013, cat proprietarii sunt in vila, puteti inchiria si doar cele doua camere cu vedere la mare si iesire la terasa spre mare, iar daca veniti cu copiii sau prietenii va putem oferi si camerele spre gradina.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Plajă în apropiere
Remi / Rummy
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în 2 Mai, județul Constanța, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Song Of The Sea din 2 Mai, județul Constanța, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Song Of The Sea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!