Casa Barolo

Str Principala 358 Sat Vlaha Com Savadisla » Vlaha, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 10
Apartamente: 2
Total locuri: 28
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Casa Barolo
Tipul unității: Pensiune

Casa Barolo este o expresie vie a ospitalităţii, simplităţii şi bunului gust. Ea s-a născut din pasiunea pentru frumos a unei familii şi de aceea, peste tot în jur ai senzaţia de acasă. Întreg complexul, integrat perfect în peisajul arhitectural al locului, este creaţia unui designer arhitectural de succes, Kun Adalbert, originar din Vlaha, dar care creează de mulţi ani în Germania pentru nume mari din industria designului.

Casa Barolo este locul ideal pentru întâlniri de familie, de prieteni, de firmă sau conferinţe şi team-buildinguri. Filozofia noastră e simplă: mâncare bună + odihnă activă + un spațiu luminos, cu influențe etno = oameni mulțumiți. Propunem deci meniuri proaspete după rețete locale, camere aerisite cu un design minimalist, saltele și așternuturi de maximă calitate, aer curat și liniște, plus un spa original inspirat din tradiția scandinavă. Dacă la acestea adăugați prietenia și ospitalitatea gazdelor, aveți la dispoziție cam tot ce trebuie. Rămâne doar să veniți și să vă convingeți singuri.

Zona de Spa

Pe lângă conceptul de slow-food, îl încurajăm și pe cel de slow-life. Am dezvoltat o zonă de spa, de fapt un triunghi al stării de bine, format din saună, ciubăr și piscină (cu bule), toate apropiate și complementare. Există și o sală de masaj și una de meditație. La cerere, puteți beneficia de serviciile unui maseur profesionist. Ciubărul în aer liber are o capacitate de 7-10 persoane, temperatura este între 35-40 de grade, sauna uscată se încălzește cu sobă cu lemne iar piscina are și bule și jeturi pentru masaj. După o cină bună, alternarea acestor trei elemente, la care se poate adăuga și un foc deschis la ceas de seară sunt garanțiile unui somn de calitate.

Camere

Camerele sunt simple, aerisite, cu mobilier minimalist, care împreună iţi transmit o stare de confort şi linişte.

Va asteptam cu mult drag

Jutka & Paul

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Zonă de joacă pt. copii
Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
DVD-player
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Sală de petreceri
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Vlaha, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Barolo din Vlaha, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Barolo? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!