Castelul Printul Vanator

Sterca Sulutiu Nr. 4/6 » Turda, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 18
Apartamente: 2
Total locuri: 36
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
300 de locuri
Camere - Castelul Printul Vanator
Tipul unității: Hotel

Aflat undeva la granite dintre veacuri, acolo unde istoria si-a facut rostul ei, in inima Transilvaniei mult rivnite, intr-un colt de legenda si civilizatie la Turda caci despre ea vom vorbi, Castelul Printul Vanator se vrea un strigat in timp, o chemare spre regasirea unor vremuri demult apuse.

Caracterizat prin forma si stil la limita dintre arhaism si modernism acesta se doreste a fi gazda calatorului istovit de sete si drum, tragind peste noapte spre odihna trupului.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Sală de conferințe
Activități de relaxare și înfrumusețare
Saună - platit
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Turda, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Castelul Printul Vanator din Turda, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Castelul Printul Vanator? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!