Hotel Ariesul

Strada Ceanului » Turda, Cluj » Localizare pe hartă
 „Tratament balnear si servicii de agrement pentru ori ce varstra“
Camere: 65
Total locuri: 130
Check-in de la: 12.00
Check-out până la: 12.00
Restaurant de
150 de locuri
Sală conferințe
de 20 locuri
Camere - Hotel Ariesul
Tipul unității: Complex Turistic

Hotelul Ariesul este amplasat la 5 km de centrul orasului Turda si dispune de 130 locuri în 65 camere (single, duble si apartamente).

Camerele sunt dotate la standarde de 3 stele, fiecare camera având:

baie proprie, TV cablu, telefon, balcon ,

Spatiul de alimentatie publica este asigurat de un restaurant cu o capacitate de 150 de locuri. Bucataria traditionala atrage atat clientii hotelului cât si multi clienti din împrejurimi.

Folosite înca de pe vremea romanilor, baile sarate de la Turda sunt puse în valoare de Hotel-Baza de tratament Ariesul. Aici un personal specializat si o aparatura medicala adecvata va ofera tratamente pentru urmatoarele afectiuni:

reumatism degenerativ (artroze cu diferite localizari, spondiloze, discopatii vertebrale, necroze osoase aseptice), reumatism inflamator în faza de acalmie (spondilita anchilozanta, artrita psoriazica, artrita reactiva, artrita gutoasa, condrocalcinoza, poliartrita reumatoida), reumatism abarticular (mialgii, periartrite, tendinite, tenosinovite, epicondilite, bursite, entezite, fibromialgia), tulburari de statica vertebrala (cifoze, scolioze), sechele post-traumatice (contuzii, entorse, luxatii, fracturi, leziuni de menisc si ligamente, întinderi musculare, hipotonii si atrofii musculare), recuperare dupa interventii neurochirurgicale si ortopedice (pentru hernii de disc, protezare articulara, etc.), afectiuni ale sistemului nervos periferic si central (nevralgii de sciatica, cervicobrahiale, intercostale, trigeminale, pareze faciale si ale membrelor, hemipareze post accidente vasculare cerebrale, sindroame astenonevrotice de suprasolicitare, boala Parkinson, polineuropatii senzitivo-motorii), tulburari de circulatie periferica (boala Raynaud, acrocianoza, arteriopatia obliteranta), afectiuni ginecologice (boala inflamatorie cronica pelvina, anexite si metroanexite cronice), afectiuni respiratorii cronice (bronsite cronice obstructive, astm bronsic),

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Restaurant
Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Facilități baie
Baie proprie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Turda, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Ariesul din Turda, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Ariesul? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!