Pensiunea Stefanut

Loc. Scrind-Frasinet, Nr. 27, Comuna Mărgău » Scrind-Frăsinet, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Stefanut
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea ŞTEFĂNUŢ*** vă aşteaptă pentru o vacanţă de neuitat împreună cu familia şi prietenii, în mijlocul naturii, în liniştea reconfortantă a unei văi înconjurate de dealuri împădurite, aşezată la poalele Masivului Vlădeasa (1836 m) din Munţii Apuseni.

Localizată la 75 km de Cluj-Napoca, 110 km de Oradea şi 25 km de oraşul Huedin, pe drumul judeţean DJ 108C – care duce spre satul Răchiţele, Valea Firii şi Rezervaţia naturală Padiş – Pensiunea ŞTEFĂNUŢ se găseşte în apropierea a numeroase atracţii turistice, uşor accesibile doritorilor.

Pensiunea pune la dispoziţia oaspeţilor 4 camere cu două şi trei paturi (în total maximum 10 locuri de cazare), bucătărie utilată (combină frigorifică, aragaz cu butelie, toaster, filtru cafea, tacâmuri), sufragerie spaţioasă pentru luat masa, cu TV şi DVD player, parcare gratuită, grădină cu pomi fructiferi şi spaţiu pentru grătar. Pensiunea are sistem propriu de încălzire centralizată. Fiecare dintre camere dispune de baie proprie.

Limbi străine vorbite la recepție » Franceză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Activități sportive și de agrement
Cărți de joc
Drumeții
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Dormit în fân
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Scrind-Frăsinet, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Stefanut din Scrind-Frăsinet, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Stefanut? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!