Pensiunea Claudia

Satul Scrind, Rachitele Nr. 2 » Scrind-Frăsinet, Cluj » Localizare pe hartă
Apartamente: 1
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
32 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Pensiunea Claudia
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Claudia *** este situata intr-un cadru natural, inconjurata de 2 vai impadurite in localitatea Scrind-Frasinet, componenta a com. Margau.

Pensiunea Claudia *** este situata intr-un cadru natural, inconjurata de 2 vai inpadurite in localitatea Scrind-Frasinet, componenta a com. Margau, jud. Cluj.Localitatea se afla in apropierea Masivului Vladeasa(1836m) din Muntii Apuseni la 75km de Cluj Napoca si 110km de Oradea pe soseaua E60 Cluj Napoca- Oradea ( din Huedin) Intreaga zona ofera un peisaj variat; La noi veti avea parte de zile linistite si reconfortante cu o atmosfera relaxanta inconjurati vara de cantecul pasarilor si susurul raului care ne traverseaza curtea.Aveti prilejul de a face plimbari, drumetii putand sa vizitati si obiectivele turistice ale zonei.

Daca sunteti in cautarea unui loc unde sa va petreceti weekend-ul sau concediul, Pensiunea Claudia din Muntii Apuseni va ofera un cadru intim si linistit, in inima naturii, departe de zgomotul si agitatia cotidiana.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces la Living
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Scrind-Frăsinet, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Claudia din Scrind-Frăsinet, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Claudia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!