Cheile Apusenilor

Sandulesti, Nr. 382 » Săndulești, Cluj » Localizare pe hartă
 „Liniste si relaxare cu o panorama deosebita“
Camere: 6
Total locuri: 12
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
24 de locuri
Oferte speciale disponibile acum »
Oferta weekend 125 LEI / pers prima zi: 2020-01-16 ultima zi: 2020-05-31 Rezervă acum
Camere - Cheile Apusenilor
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Cheile Apusenilor este situata in Cheile Turzii, la 2 km de defileu, intr-o zona linistita, in natura cu mult aer curat si liniste. Dispune de 6 camere duble complet utilate mari si comode, care confera un confort maxim pentru turisit, cu pat dublu matrimonial si canapele extensibile sau paturi suplimentare, cu bai si terase proprii, de un salon de relaxare si servire a mesei, precum si de o terasa comuna in aer liber de unde puteti admira panorama deosebita a zonei.Pensiunea este situata in natura, intr-o zona linistita cu aer curat si o priveliste de neuitat.

Limbi străine vorbite la recepție » Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Grădină
Servicii și facilități camere
Balcon
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Cosmote
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Săndulești, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cheile Apusenilor din Săndulești, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cheile Apusenilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!