Andreea

Staţiunea Muntele Băişorii » Muntele Băișorii, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 15
Apartamente: 15
Total locuri: 46
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 10:00
Restaurant de
80 de locuri
Sală conferințe
de 80 locuri
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Andreea
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Andreea - sejurul tău de patru stele la munte!!

Daca doriţi să vă petreceţi vacanţa într-o zonă pitorescă, aţi ajuns unde trebuie!

Pensiunea Andreea **** este situată în Staţiunea Muntele Băişorii (la doar 60 km de Cluj - Napoca) în mijlocul naturii, la doar 500 m de pârtia veche de schi şi 2km de pârtia Buscat.

Pensiunea Andreea **** are 46 de locuri de cazare, restaurant, spaţiu verde amenajat, sala de fitness, saună, parcare, teren de sport(fotbal, tenis camp, volei), loc de joacă pentru copii,masă billiard,masa ping-pong .

Restaurantul Andreea este un spaţiu select, special realizat pentru a crea o atmosfera caldă şi primitoare unde să uitaţi de grijile cotidiene.

Restaurantul dispune de 80 de locuri pentru servirea mesei, precum şi de un spaţiu generos pentru dans. Este ideal şi pentru evenimente organizate: mese festive, cocktailuri, mese de afaceri, nunţi, botezuri. Bucatăria tradiţională românească este placut completată de autenticitatea decorului transilvănean.

Atât gustul desăvârşit al bucatelor, pregătite cu multă dăruire de bucătarii noştri, cât şi amabilitatea şi buna dispoziţie cu care personalul vă întampină, întregesc vestita noastră ospitalitate.

Pentru cei care doresc să practice sporturi de iarnă există pârtii de schi deservite de instalaţii de teleski, iar pentru excursii în zonă vă oferim asistenţă turistică.

În sezonul estival se asigură asistenţă turistică gratuită pentru excursii în zonă.

Vă aşteptăm cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Grădină
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Escaladare, cățărare - platit
Remi / Rummy
Activități de relaxare și înfrumusețare
Sală de fitness
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Muntele Băișorii, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Andreea din Muntele Băișorii, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Andreea? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!