Casa Batin

Satul Mera 443 Cluj » Mera, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Casa Batin
Tipul unității: Pensiune

Casa Batin este amplasata in satul Mera, intr-o zona linistita si usor accesibila pe drumul European E81, care face legatura intre orasul Cluj-Napoca si orasul Zalau.

Va invitam sa petreceti clipe de relaxare, garantand odihna si intimitatea de care aveti nevoie in timpul liber. Veti putea avea parte de o atmosfera calda alaturi de cei dragi, pensiunea putand fi diponibila si integral.

Casa Batin va ofera servicii de calitate la preturi accesibile, punand la dispozitia oaspetilor trei dormitoare calduroase, un living spatios, o bucatarie utilata, o terasa in aer liber. Pentru dormit sunt disponibile doua camere duble si o camera single. Dispunem de asemenea si de o parcare proprie cu o capacitate de 4 locuri

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Frigider
Activități sportive și de agrement
Monopoly / jocuri de societate
Remi / Rummy
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mera, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Casa Batin din Mera, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Casa Batin? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!