Paraul Casei

sat Rusesti » Mărișel, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Paraul Casei
Tipul unității: Cabană

Cabana Paraul Casei este casa ta de vacanta.

Noi o pregatim si ti-o dam la cheie sa petreci cu prietenii week-end-ul sau vacanta. Somesul Cald curge prin curtea ta iar padurea e in spatele casei.

Cabana Paraul Casei este situata pe malul Somesulu Cald in Muntii Gilaului din Carpatii Apuseni la 42 Km de Cluj – Napoca pe sosea asfaltata. Cabana are 14 locuri in camere cu doua paturi. Spatiul de 80 mp al livingului ofera excelente posibilitati pentru petreceri, reuniuni, team-building, fiind dotat cu toate utilitatile pentru pregatirea si servirea mesei pentru 30 persoane.

Gasesti aici o bucatarie complet utilata (vase, vesela, frigider apa calda, rece), terasa mare, curte individuala cu loc de joaca si foisor unde se prepara gratarul.

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Încălzire centrală
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Mărișel, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Paraul Casei din Mărișel, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Paraul Casei? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!