Valea Paradisului

121 h maguri racatau » Măguri-Răcătău, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Valea Paradisului
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Valea Paradisului este situata pe Valea Somesului Rece din Muntii Apuseni, judetul Cluj.

Accesul spre pensiune face din localitatea Gilau pe drumul judetean care face legature dintre judetele Cluj si Alba, traversand Muntii Gilaului. Zona inconjuratoare ofera privelisti de o neasemuita frumusete cu vai cu ape repezi si limpezi ce brazdeaza culmi muntoase acoperite cu paduri de conifere.

Localizarea Pensiunii Valea Paradisului la o altitudine de peste 800 metri cu puternica ionizare negativa este un motiv in plus sa petreceti concediul sau cateva zile libere alaturi de noi. Oferim servicii de cazare si masa diversificate care sa satisfaca gusturile si exigentele dumneavoastra.

Pentru grupuri sau cu rezervare gatim si mancaruri care necesita un timp mai indelungat de preparare. Aici puteti gasi siropuri si dulcetiri naturale, hribi si galbiori la borcan, piine de casa, toate facute dupa retete traditionale.

De asemenea pensiunea ofera si alte facilitati cum ar fi: loc de joaca pentru copii, gratar amenajat in curtea pensiunii, teren amenajat pentru diverse sporturi, internet wireless, etc. Pe timp de iarna clientii au la dispozitie saniute, schiuri si alte mijloace de distractie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Mountain biking
Tenis de masă
Teren de fotbal
Activități agroturistice
Pescuit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Măguri-Răcătău, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Valea Paradisului din Măguri-Răcătău, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Valea Paradisului? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!