Clasic

Str. Florilor, nr. 140, loc. Floresti, jud. Cluj » Florești , Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 1
Total locuri: 14
Check-in de la: 16
Check-out până la: 12
Restaurant de
16 de locuri
Camere - Clasic
Tipul unității: Pensiune

Departe de agitatia si zgomotul urban, intr-o zona linistita a localitatii Floresti,la numai 4 km de Cluj-Napoca, Pensiunea Clasic este destinatia perfecta pentru cei ce doresc o relaxare deplina.

Oaspetii nostri sunt primiti de catre gazde cu bucurie si caldura,facandu-i sa se simta ca si-n familie.

Pensiunea Clasic din Floreşti: asezata pe drumul european E60 in imediata apropiere a Municipiului Cluj-Napoca comuna se afla pe malul drept al râului Somesul Mic, la intersectia dintre Muntii Apuseni si Podisul Transilvaniei.

Comuna Floreşti are un relief de depresiune, înconjurata de dealuri cu altitudini medii de 400-500 m, cel mai înalt dintre ele fiind dealul Melcilor. Alte dealuri sunt Urusag, Gârbau, Cetatea Fetei, Sanaslau s.a.

Clima este una de deal si podis, cu o temperatura anuala medie de 11°C. Precipitatiile ating o medie anuala de 750 mm/mp.

Obiective in zona Floresti-Cluj:

La 3 km de Floresti se afla Sfanta Manastire "Acoperamântul Maicii Domnului" Floresti-Tauti, Cetatea Fetei, Polus Center, Partia de schi pe dealul Feleacului, Lacul Tarnita, Statiunea Baisoara,

Obiective in Cluj-Napoca:

Gradina Botanica "Alexandru Borza", Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta, Info Cluj "Cluj4All,

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Încălzire centrală
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Florești , județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Clasic din Florești , județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Clasic? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!