Pensiunea Julia

Cluj-Napoca Com. Floresti Luna De Susstr. Florilor Nr. 140 » Florești , Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 5
Apartamente: 5
Total locuri: 13
Check-out până la: 00-24
Sală conferințe
de 12 locuri
Camere - Pensiunea Julia
Tipul unității: Pensiune

Dragi oaspeti si turisti

Va asteptam intr-o pensiune moderna intr-un cadru pitoresc traditional ,La intrarea pe autostrada Gilau Turda.Daca vreti ca petreceti ceva timp la poalele Muntilor Apuseni,sau sinteti in trecerec ,s-au a-ti venit cu afaceri la Expo Transilvania de exemplu, si cautati doar o cazare in afara orasului Cluj,departe (10km)de zgomotul,si praful orasului, va asteapt vara si iarna cu 4 camere cu paturi duble , cu baie proprie,living,sufragerie.,televizor, acces internet si gradina cu gratar.

Cum ajungeti la noi?

Simplu de tot,in 10-15 minute.Iesiti din Cluj ,catre Oradea, treceti de Floresti si dupa statia Peco si pod, la stinga ati intrat In Luna de Sus . Intrarea pe autostrada Gilau Turda la 1Km.

Cum ne petrecem timpul?

Puteti vizita singur sau se pot organiza excursii cu microbusul,la cerere. Se poate pescui in apele de munte sau in lacurile de acumulare ale hidrocentralelor Belis Fintinele,Tarnita,Somesul Cald,Gilau.Posibilitate de plimbari cu barca sau cu vaporul. Vizita la cascada Miresii,la Cheile Turzii,Ocnele sarate Turda si multe altele.

Cu drag Júlia!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Apel trezire / Wake-up call
Activități sportive și de agrement
Escaladare, cățărare
Închiriere Snowmobil
Închiriere hidrobicicletă
Activități agroturistice
Vânătoare
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Florești , județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Julia din Florești , județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Julia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!