Grand Master

Dej, Str. Valcele Nr. 1 » Dej, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 29
Apartamente: 2
Total locuri: 56
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
250 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Grand Master
Tipul unității: Hotel

Hotelul Grand Master se gaseste la intrarea în municipiul Dej din directia Cluj, situat drumul drum european E576/E58 în apropierea unor firme importante (cum ar fi Trelleborg Automotive, Cortusa, Fujikura, Piritex, Mea Metal, Samus Mex, Somes, Tiger Somes, etc...)

Hotelul este situat la numai 50 km de Aeroportul internaţional Cluj Napoca. Cu arhitectura sa modernă şi cu ambianţa elegantă, precum şi cu toate facilităţile care pot satisface cele mai înalte aşteptări, Hotelul Grand Master din Dej este gazda ideală, în orice anotimp, pentru oamenii de afaceri sau pentru turişti.

Hotelul are 25 camere duble sau cu pat matrimonial, 2 camere single şi 2 apartamente. Camerele sunt dotate cu toate facilităţile moderne şi au baie proprie(sistem individual de climatizare, seif, mini bar, Tv LCD, internet, birou, uscator de par, halat de baie).

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare interioară
Închiriere mașină
Servicii și facilități camere
Seif
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Dej, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Grand Master din Dej, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Grand Master? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!