Vila Diakonia

Str. Ponorului nr.1 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 27
Total locuri: 80
Check-in de la: 14 pm
Check-out până la: 11 am
Restaurant de
200 de locuri
Camere - Vila Diakonia
Tipul unității: Vilă

Vila Diakonia este o subunitate a Episcopiei Reformate din Ardeal.

Va punem la dispozitie servicii de cazare, masa, sali de conferinte – toate intr-o singura locatie: 27 de camere (din care 12 recent reinnoite, standard **+) cu 2-3 paturi, 10 sali de conferinte cu capacitatea de 20-300 persoane, un personal experimentat si flexibil.

Grija permanenta pentru cresterea calitatii serviciilor oferite, potentialul oferit de numarul mare de sali şi camere, mancarurile gustoase si tarifele modeste sunt atuuri datorita carora in 10 ani de activitate Vila Diakonia a devenit una din cele mai apreciate si cautate centre de conferinta din Transilvania.

Apeland la serviciile noastre, contribuiti la succesul proiectelor de caritate pe care le finantam din incasarile noastre

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Acces persoane mobilitate redusă
Recepție non-stop
Restaurant
Servicii și facilități camere
Televizor
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Diakonia din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Diakonia? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!