Hanul Moara Veche

Stolna, Fn, Jcomuna Savadisla » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 1
Total locuri: 15
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
64 de locuri
Camere - Hanul Moara Veche
Tipul unității: Pensiune

Hanul Moara Veche este situat in judetul Cluj, la 14 km sud-vest de municipiul Cluj-Napoca pe drumul Luna de Sus-Baisoara (DJ 107 M), intre satul Luna de Sus si Vlaha, intr-o zona linistita pe malul paraului Stolna.

Hanul imbina elementele rustice cu caracteristicile hanurilor de demult, avand un parter cu arcade simple care invita catre terasa cu 24 de locuri si catre cele doua sali de mese (pentru 50 si 12 persoane) si un etaj cu o galerie in care se deschid cele 6 camere (4 camere twin, 1 camera cu pat matrimonial si 1 apartament cu living, camera cu pat matrimonial, camera pentru copii si o terasa proprie).

Amenajat cu bun gust si situat intr-o ambianta intima si confortabila, "Hanul Moara Veche" este ideal pentru o relaxare in doi sau pentru intreaga familie.

Odata intrati pe poarta de lemn a "Hanului Moara Veche", va oferim posibilitatea de a va retrage in natura si totodata de a va simti ca acasa.

Va asteptam cu drag!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Animale de companie tolerate
Televizor
Activități sportive și de agrement
Monopoly / jocuri de societate
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire 3G/4G
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hanul Moara Veche din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hanul Moara Veche? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!