Crama Haiducilor

Strada Cometei, nr 12-14, cod postal 400493 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Crama Haiducilor
Tipul unității: Pensiune

Pentru un sejur perfect in Cluj Napoca va recomandăm o vizita la Grup Rimini –Crama Haiducilor****, locul ideal pentru a petrece un sejur minunat, intr-o ambianță placută și servicii de cazare profesionale in condiții de 4 stele.

Grup Rimini – Crama Haiducilor**** este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Transilvania datorită serviciilor ireproșabile din ultimii ani și ofertelor avantajoase de sezon pe care le oferim clienților noștri fideli.

Restaurantul Crama Haiducilor are o capacitate de 50 de locuri cu o bucătărie la standarde de calitate europeene, restaurant cu specific românesc şi cu pregatirea de meniuri speciale pentru evenimente.

Limbi străine vorbite la recepție » #

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Sală de conferințe
Servicii și facilități camere
Minibar
Room-service
Facilități baie
Duș multi-jet
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Crama Haiducilor din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Crama Haiducilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!