Pensiunea Cluj

Str. Meteor 71B RO-400492 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Pensiunea Cluj
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Cluj este clasificata ca pensiune de 3 ***(stele) si este amplasata intr-o zona linistita, usor accesibila de pe Calea Turzii si strada Observator, cele mai circulate artere de tranzitare a Clujului.

Pensiunea se afla in apropiere de Spitalul de Recuperare din Cluj, Gradina Botanica si Facultatea Tehnica - UTCN. Oaspetii pensiunii au atat posibilitatea unei sederi intr-o atmosfera de liniste si intimitate, cat si o legatura facila cu principalele puncte de interes ale orasului.

Pensiunea Cluj pune la dispozitia oaspetilor cazare in 9 camere cu pat matrimonial , 5 camere double twin si 1 camera single. Camerele moderne, amenajate cu bun gust si o deosebita atentie pentru detalii, sunt dotate cu grupuri sanitare proprii, TV cablu si internet wireless.

Oferta Cazare Cluj Oferta noastra de cazare este accesibila pentru toti clientii nostri. Dorim sa fim cat mai aproape de fiecare client si sa-i oferim servicii cat mai de calitate.

Va asteptam sa beneficiati de caldura pensiunii noastre !

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare interioară
Servicii și facilități camere
Telefon
Televizor
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Cluj din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Cluj? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!