Caramell

Str. Regina Maria Nr. 15, Colonia Borhanci, Cluj-Napoca » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Caramell
Tipul unității: Pensiune

Deschisa în vara anului 2008, Pensiunea Caramell va asteapta într-un mediu creat exclusiv pentru confort si odihna, pentru ca dumneavoastra sa aveti un sejur perfect.

Situata în Cluj-Napoca, la 10 minute distanta cu masina de Iulius Mall si Centrul Vechi al Clujului, si la 20-25 minute de Aeroportul Cluj-Napoca, într-o zona linistita, Pensiunea Caramell ofera o atmosfera primitoare si relaxanta, caracteristica ospitalitatii ardelenesti, atât pentru oamenii de afaceri cât si pentru turisti.

Pensiunea Caramell se afla la o distanta de 5 minute de mers cu masina la iesirea inspre Bucuresti, fiind de asemenea la cateva minute distanta de urmatoare atractii turistice si institutii publice: Iuliuss Mall, Casa Radio, Teatrul National, Administratia Financiara, Judecatoria Cluj, Curtea de apel si Tribunalul, Catedrala Arhiepiscopala Ortodoxa, Spitalul Militar si Casa Armatei, Clinica de ginecologie Gynia, Spitalul de Ortopedie, Facultatea de Stiinte Politice.

La noi sunteti intotdeauna bineveniti!

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Minibar
Telefon - platit
Activități sportive și de agrement
Teren de fotbal - platit
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Caramell din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Caramell? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!