Elias

Str. Marasesti Nr. 21 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 18
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Ai fost aici? Postează un
Comentariu
Camere - Elias
Tipul unității: Pensiune

Nou deschisa in Cluj in 2014, intr-o zona linistita si aproape de centrul orasului, Pensiunea Elias certificata la 3* , va asteapta intr-o atmosfera ospitaliera, confortabila si la standarde ridicate. Situata pe strada Marasesti nr. 21, pensiunea va pune la dispozitie 9 camere: 1 single, 4 matrimoniale si 4 duble(2 paturi) si va ofera de o gama larga de servicii gratuite :parcare in curte inchisa, Internet WI-FI, acces la bucatarie, comanda taxi si mancare cu livrare. In receptia noastra, personalul va raspunde prompt oricaror solicitari din partea dvs. Mic-dejunul este de tip "bufet suedez" , variat si bogat, oferind fiecarui oaspete posibilitatea sa gaseasca ceva pe gustul sau. Va asteptam!

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Chemare Taxi
Recepție non-stop
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Cablu TV
Facilități baie
Duș
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Elias din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Elias? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!