Pensiunea Faget Izvor

Cluj Napoca, Strada Drumul Sf. Ioan Fn » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 9
Total locuri: 23
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
140 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Pensiunea Faget Izvor
Tipul unității: Pensiune

Situat la marginea orasului Cluj Napoca spre Faget, într-o zona linistita si usor accesibila, Pensiunea Faget Izvor, Pensiune Cluj Napoca este o locatie deosebita, relaxanta de care te indragostesti de la prima vizita. Pentru cei aflati în trecere în Cluj, o zi prin padurea Faget, rezervatie naturala peisagitica, poate fi solutia ideala pentru cazare Cluj Napoca.

Rezervatia Naturala Cheile Turzii, Lacul Micesti, Salina Turda, Mormântul lui Mihai Viteazul, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Biserica Romano-Catolica Calvaria, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Casa Matia din Cluj, Muzeul de Speologie "Emil Racovita", Teatrul National, Opera Nationala Romana, Bastionul Croitorilor, Cetatuia, Statuia lui Matei Corvin, Biserica Sfantul Mihail, Catedrala Ortodoxa, Catedrala Schimbarea la Fata, Biserica Franciscana, Centrul Istoric, Piata Unirii, Gradina Botanica, Cimitirul Hajongard, Palatul Bánffy, Manastirea acoperamîntul Maicii Domnului, Manastirea Nicula, etc.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Curte
Servicii și facilități camere
Panoramă, privelişte
Activități sportive și de agrement
Drumeții
Remi / Rummy
Alte servicii și facilități
Ghid turistic
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Faget Izvor din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Faget Izvor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!