Pensiunea Popan

Str. Marinescu Nr. 9, Cluj Napoca » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „Pentru linistea si confortul dumneavoastra!“
Camere - Pensiunea Popan
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Popan din Cluj Napoca va ofera cazare in Cluj Napoca la conditii de 3 stele cu posibilitatea unei sederi placute, designul modern si de bun gust, fiind locul potrivit pentru confortul dvs.

Pensiunea este amplasata in zona centrala, in apropierea celor mai importante clinici si spitale ale orasului, cum ar fi: Spitalul de Oncologie Cluj, Clinica de Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Cardiologie, etc. Pe langa aceasta, pensiunea are in apropiere alte obiective de interes ale orasului Cluj Napoca cum ar fi Complexul studentesc Hasdeu, Gradina Botanica, Facultatea de medicina si farmacie, Casa de cultura a studentilor si multe altele.

Ca turist veti beneficia de sfaturi si veti fii indrumat spre obiectivele turistice ale orasului, spre locuri ce merita a fi vizitate din judet si alte informatii utile de care veti avea nevoie.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Plata cu cardul
Servicii și facilități camere
Frigider
Seif
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Vodafone
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Popan din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Popan? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!