Pensiunea Verona Aeroport

Traian Vuia, Nr. 100A » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „Cazare, liniste, relaxare...intr-un cuvant acasa“
Camere: 10
Total locuri: 20
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
40 de locuri
Sală conferințe
de 40 locuri
Camere - Pensiunea Verona Aeroport
Tipul unității: Pensiune

Beneficiind de o placuta combinatie de decor si elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, Pensiune Aeroport Cluj Napoca Cazare Aeroport Cluj Napoca va ofera un nou standard de confort, conditii de hotel la pret de pensiune Cluj Napoca de 4 stele si o locatie deosebita pentru o sedere reusita.

Elementele din lemn, mobilierul clasic in culori calde si decoratiunile inspirat alese, creeaza o atmosfera primitoare care va imbie de indata ce ne-ati trecut pragul.

Beneficiind de o amplasare privilegiata, Pensiunea Verona, cazare Aeroport Cluj Napoca este situata la o mica distanta de principalele puncte de interes din oras. Unul din marile privilegii al Pensiunii Verona il reprezinta insa localizare pensiune aeroport Cluj Napoca acesteia, langa Aeroportul International Cluj Napoca.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Televizor
Activități sportive și de agrement
Șah / Table
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Pensiunea Verona Aeroport din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Pensiunea Verona Aeroport? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!