Hotel Topaz

Septimiu Albini 10 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „Our passion. your comfort.“
Camere: 44
Total locuri: 87
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 130 locuri
Pagina pe Facebook
Video pe YouTube
Camere - Hotel Topaz
Tipul unității: Hotel

Afiliat lantului Best Western timp de 8 ani, Hotelul Topaz *** a pastrat standardele de calitate si dupa iesirea din lant.

Prin serviciile sale, hotelul este potrivit pentru orice tip de sejur, indiferent daca doriti sa petreceti o vacanta de vis sau cateva zile in interes de afaceri, noi va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa va bucurati de clipe memorabile intr-unul din cele mai primitoare hoteluri din Cluj Napoca.

Va stam la dispozitie cu:

44 de camere dotate cu aer conditionat, minibar, seif, tv cablu, internet wireless, jacuzzi, Restaurant Topaz Cluj: 120 locuri, Restaurant Ciuleandra Cluj: 50 locuri, Sali de conferinte Cluj: 10-150 locuri, Legends Bar&Café Cluj: 40 locuri, Salon de protocol, Servicii e-concierge, Parcare, Rent a car,

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Activități de relaxare și înfrumusețare
Jacuzzi
Facilități baie
Duș multi-jet
Halat de baie
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Topaz din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Topaz? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!