Athos

strada Becas, nr. 42 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „Calitate. eleganta. profesionalism.“
Camere: 26
Apartamente: 5
Total locuri: 60
Check-in de la: 13
Check-out până la: 12
Restaurant de
100 de locuri
Sală conferințe
de 50 locuri
Camere - Athos
Tipul unității: Hotel

Hotelul Athos Cluj-Napoca este cu siguranta alegerea perfecta atat pentru turistii dornici sa viziteze un centru istoric si comercial important al Transilvaniei, cat si pentru oameni de afaceri, in cautare de confort, eleganta si servicii de calitate.

Situat la cateva minute de centrul orasului Cluj-Napoca precum si de alte obiective comericale si turistice, intr-o zona rezidentiala exclusivista, Hotel Athos este totusi ferit de aglomeratia citadina.

Hotelul Athos Cluj va intampina cu camere spatioase si elegante, gandite special pentru confortul dumneavoastra, cu un restaurant rafinat si sala de conferinte.

Indiferent daca motivul calatoriei este unul de afaceri sau de placere, serviciile impecabile, preturile accesibile, promptitudinea si profesionalismul personalului, mereu la dispozitia dumneavoastra, garantia ca va veti simti mai mult decat un turist multumit, un oaspete rasfatat - sunt sinonime cu un sejur minunat in Cluj-Napoca.

Calitate. Eleganta. Profesionalism.

Maria Liana Timis - Director Hotel Athos

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Aer condiționat
Cablu TV
Facilități baie
Halat de baie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Athos din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Athos? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!