Cabrio Aparthotel

Cluj-Napoca, Str Trifoiului, Nr 22 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 18
Apartamente: 18
Total locuri: 40
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 12:00
Camere - Cabrio Aparthotel
Tipul unității: Hotel

Cabrio Aparthotel a fost deschis in primavara anului 2010 şi este situat în cartierul Andrei Mureşanu, una dintre renumitele zone rezidenţiale ale municipiului Cluj-Napoca. Clãdirea este supravegheatã video 24 ore şi dispune de locuri de parcare în jurul clãdirii.

Va oferim un total de 18 apartamente in regim hotelier care pot fi rezervate atat pe termen scurt, cat si pe termen lung, astfel: 3 apartamente cu doua camere şi 15 apartamente cu o camera, cu suprafeţe cuprinse între 40 şi 70 m² . Fiecare apartament este complet mobilat si dotat cu aparatura moderna, cu balcon propriu, avand suprafete cuprinse intre 7-12 m².

Apartamentele cu 1 camera sunt compuse din: dormitor, bucatarie, hol, baie, balcon

Apartamentele cu 2 camere sunt compuse din: living, dormitor, dressing, bucatarie, hol, baie, balcon

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Cameră pt. bagaje
Servicii și facilități camere
Balcon
Seif
Televizor
Servicii tehnice, dotări business
Acoperire Telekom
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Cabrio Aparthotel din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Cabrio Aparthotel? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!