Beta

Str. Giordano Bruno 1-3 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 23
Total locuri: 49
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Sală conferințe
de 30 locuri
Camere - Beta
Tipul unității: Hotel

Complexul hotelier Beta, apartinand companiei Beta TRANSPORT SA, este o investitie noua si moderna, inaugurata in anul 2004.

Complexul include intr-un spatiu multifunctional: Hotelul Beta clasificat la 2* - ce dispune si de camere clasificate la 1*(Hostel), restaurant cu bar, sala de conferinte, Agentia de Turism Beta TOUR si Autogara Beta.

Aceste facilitati sunt menite sa asigure oaspetilor nostri o gama completa de servicii turistice.

Foarte bine pozitionat, pe drumul de acces in oras dinspre Zalau (E81), la 150 m de statia CFR, la 800 m de centrul orasului, 400 m pana la stadionul echipei CFR 1907, dar si la 500 m de Parcul tehnologic TETAROM I, Complexul hotelier Beta se identifica cu solutia ideala atat pentru turistii care doresc sa viziteze cu usurinta atractiile cultural-istorice ale municipiului Cluj-Napoca, cat si pentru oamenii de afaceri ale caror interese sunt localizate in zona industriala de nord si nu numai.

Cautati cazare in Cluj Napoca? Hotel Beta va sta la dispozitie!

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Parcare exterioară
Sală de conferințe
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Televizor
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Beta din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Beta? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!