Vila Rosa

str. Frunzisului nr.4 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 16
Total locuri: 27
Check-in de la: 12
Check-out până la: 12
Restaurant de
80 de locuri
Camere - Vila Rosa
Tipul unității: Hotel

Indiferent dacă vă aflați doar în trecere prin Cluj Napoca, oraşul de pe Someş, dacă vă aflați aici pentru afaceri sau dacă ați venit pentru a vă vizita punctele de interes, Vila Rosa este gata să vă ofere refugiul dorit faţă de stresul cotidian al urbei.

Amplasat la limita zonei centrale a Clujului într-un punct focal care vă oferă acces rapid la oricare din zonele de interes ale municipiului, Vila Rosa este structurată pe două corpuri de cazare cu clasificare de 2 şi 3 stele, în funcţie de nivelul de facilităţi dorit şi de bugetul alocat.

Vă punem la dipoziție camere cu grup sanitar propriu, TV prin cablu și parcare cu supraveghere video. Camerele de 3 stele au în plus minibar, climă, internet prin cablu, telefon, uscător de păr.

Micul dejun se servește în Restaurant luni-vineri între orele 07:00-10:30 și sâmbătă-duminică 08:00-10:30.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Restaurant
Servicii și facilități camere
Camere pt. fumători
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Vila Rosa din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Vila Rosa? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!