Golden Tulip Ana Dome

Str. Observatorului, Nr. 129 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „International standards, local flavours“
Camere - Golden Tulip Ana Dome
Tipul unității: Hotel

Situat la numai cateva minute de centrul orasului Cluj Napoca, hotelul Golden Tulip Ana Dome va intampina cu o panorama urbana superba.

Aproape de centrele comerciale, de afaceri si locurile de relaxare Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome este alegerea perfecta atat pentru un sejur relaxant cat si pentru o intalnire de afaceri.

Al treilea hotel membru al grupului hotelier Ana defineste noi standarde de calitate si eleganta.

Hotelul Golden Tulip Ana Dome se remarca printr-un design modern si unic, imbinand armonios o paleta larga de culoare si lumina:perdea de cristale, pereti de sticla, mobilier inedit, camere personalizate si primitoare Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome - servicii hoteliere de 4 stele la preturi accesibile.

Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome va asteapta cu un restaurant de lux, sali de conferinte si centru wellness.

Profitati de ofertele noastre de cazare in Cluj Napoca. Hotel Cluj Napoca Golden Tulip Ana Dome ofera reduceri la cazare pentru rezervari in avans, grupuri si cazare in weekend.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Germană • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Recepție non-stop
Servicii și facilități camere
Room-service
Televizor
Activități de relaxare și înfrumusețare
Spa - platit
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Golden Tulip Ana Dome? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!