Hotel Onix

Str. Septimiu Albini , Nr. 12 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
 „The name of hospitality“
Total locuri: 100
Check-in de la: 13:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
50 de locuri
Camere - Hotel Onix
Tipul unității: Hotel

Situat la scurta distanta de centrul istoric al orasului, Hotel Onix reflecta traditia ospitalitatii romanesti, oferita de un personal calificat aflat in permanenta la dispozitia dumneavoastra.

Cu o activitate de peste 20 de ani in turism, Hotel Onix a constituit piatra de temelie a Grupului Onix Hotels din care
mai fac parte: Hotel Alpin - Statiunea Baisoara, Hotel Ariesul cu baza de tratament - Turda, Hotel Stejeris – localitatea Stejeris, Cabana Cheile Turzii.

Hotel Onix din Cluj-Napoca este alcatuit din 2 corpuri clasificate la 3 ***, respectiv 4 ****, cu o capacitate
totala de 64 de camere.

Hotelul Onix , in cele doua corpuri de cladire , de trei si patru stele , ofera confort in spatii de cazare single , duoble si apartamente.

Camerele sunt dotate cu TV cablu , telefon , mini-bar , aer conditionat , internet wi-fi .

Restaurantul din incinta hotelului imbina arta culinara clasica cu cea internationala oferind clientilor o atmosfera calda si primitoare.

Facilități și servicii »

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Onix din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Onix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!