Hotel Alexis

Calea Dorobantilor, Nr. 26 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Hotel Alexis
Tipul unității: Hotel
GPS decimal: 46.77 / 23.59
GPS grade   : 46° 46' 12" / 23° 35' 24"

Deschis în anul 2010, Hotelul Alexis este situat în centrul istoric al oraşului Cluj-Napoca. Oferă camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet Wi-Fi. Restaurantul serveşte specialităţi europene. Este disponibilă o parcare interioară gratuită.

Toate camerele Hotelului Alexis sunt prevăzute cu minifrigider, televizor cu canale prin cablu şi baie proprie cu uscător de păr.

Hotelul Alexis le oferă tuturor oaspeţilor servicii de spălătorie. Personalul vă poate ajuta cu închirierea unei maşini şi cu depozitarea bagajelor.

Hotelul Alexis este la 100 metri de Teatrul Naţional Lucian Blaga, iar Grădina Botanică se află la 2 km distanţă. Aeroportul din Cluj-Napoca este la 10 minute de mers cu maşina, iar Universitatea Babeş-Bolyai se află la 5 minute de mers pe jos.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Minibar
Panoramă, privelişte
Facilități baie
Duș multi-jet
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Hotel Alexis din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Hotel Alexis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!