Onix

Septimiu Albini , nr. 12 » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Onix
Tipul unității: Hotel

Situat aproape de centrul orasului Hotel Onix reflecta traditia ospitalitatii romanesti, oferita de un persoanal calificat, aflat in permanenta la dispozitia dumneavoastra.

In cele doua corpuri de cladire, de trei si patru stele, Hotel Onix ofera confort in camere single, double si apartamente. Restaurantele din cadrul hotelului va stau la dispozitie pentru servirea mesei sau pentru organizarea unor evenimente de amploare. Pe timpul verii, terasa hotelului este o oaza de liniste oferita clientilor nostri.

Cu dansatoare exotice, cocktail-uri, bauturi de marca si vinuri nobile, Night Club Onix reprezinta succesul unei nopti dinamice.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Franceză • Spaniolă • Italiană

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Minibar
Televizor
Facilități baie
Baie cu vană
Duș
Alte servicii și facilități
Mâncare tradițională și regională

    "Situat aproape de centrul orasului Hotel Onix reflecta traditia ospitalitatii romanesti, oferita de un persoanal calificat, aflat in permanenta la dispozitia dumneavoastra. De la tersa,pe timp de vara,la night club, Hotelul Onix va ofera toate conditiile pentru a va simti extraordinar.Un click si aflati toate detaliile privitoare la cazare si un like pentru a ne arata ca ati citit si poate chiar va tenteaza :)"

Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Onix din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Onix? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!