Apartament Zorilor

Str. Zorilor, Nr. 25, Cluj-Napoca » Cluj-Napoca, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 6
Apartamente: 4
Total locuri: 12
Check-in de la: 12:00
Check-out până la: 11:00
Restaurant de
60 de locuri
Camere - Apartament Zorilor
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Bucurati-vă de libertatea de a locui într-un apartament cald şi primitor ce vă oferă sentimentul că vă aflaţi acasă. Apartamentele şi garsonierele nostre, disponibile în regim hotelier vă asteaptă cu tot confortul necesar, pentru a vă oferi o şedere uşoară şi placută.

Cazarea în apartamente şi garsoniere în regim hotelier este ideală atât pentru concediu, vacanţă, weekend, sărbători cât şi pentru călătorii de afaceri. Camerele sunt meticulos aranjate pentru a satisface nevoile celor mai pretenţioşi clienţi. Apartamentele în regim hotelier sunt alternativa perfectă cazării la hotel. Ele concurează cu camerele hotelurilor din Cluj-Napoca, dar preţurile pentru aceste apartamente sunt de fiecare dată mai mici şi avantajele mult mai numeroase. Beneficiaţi de mai mult spaţiu, bucătărie complet utilată, intimitate, flexibilitate şi costuri reduse.

Puteţi să economisiţi bani pentru numărul de persoane, aveţi la dispoziţie un întreg apartament şi beneficiaţi de toate condiţiile asigurate de hotel sau prin prepararea meselor zilnice în bucătăria complet utilată şi funcţională la cele mai înalte standarde de cazare.

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Internet
Plata cu cardul
Restaurant
Serviciu de călcat îmbrăcăminte - platit
Spălătorie - platit
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Aer condiționat
Animale de companie tolerate
Bucătărie proprie echipată
Cablu TV
Camere pentru nefumători
Camere pt. fumători
Fier de călcat
Frigider
Minibar
Televizor
Încălzire centrală
Facilități baie
Baie cu vană
Baie proprie
Duș
Uscător de păr
Servicii tehnice, dotări business
Acces Fax - platit
Acoperire 3G/4G
Acoperire Cosmote
Acoperire Digi Mobil
Acoperire Orange
Acoperire Telekom
Acoperire Vodafone
Imprimantă - platit
Scanner - platit
Xerox, copiator - platit
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Cluj-Napoca, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Apartament Zorilor din Cluj-Napoca, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Apartament Zorilor? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!