Milexim

Str. Laminoristilor, Nr 208A » Câmpia Turzii, Cluj » Localizare pe hartă
Camere: 46
Apartamente: 2
Total locuri: 112
Check-in de la: 14:00
Check-out până la: 12:00
Restaurant de
220 de locuri
Sală conferințe
de 120 locuri
Camere - Milexim
Tipul unității: Pensiune

Pensiunea Milexim, situata in inima Transilvaniei, in apropiere de Salina Turda, la intrarea in municipiul Campia Turzii dinspre Turda, pe soseaua internationala E60, reprezinta locatia perfecta pentru odihna si relaxare intr-un cadru deosebit, plin de rafinament, rustic si eleganta.

Pensiunea Milexim este formata din trei corpuri de cladire, respectiv camere cu 3, 4 sau 5 stele.

Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn sculptat, minibar, aer conditionat,

televizor si cablu tv, internet cu acces nelimitat inclus in pret,telefon, seif pentru valori. Baile camerelor sunt dotate cu cabine de dus cu hidromasaj, uscator de par, obiecte sanitare din marmura, respectiv jacuzzi in apartamente, CENTRU SPA.

Parcarea pazita si supravegheata video, sta la dispozitia dumneavoastra, pe tot parcursul sederii la pensiunea noastra, gratuit.

Toate acestea au ca unic scop satisfacerea cerintelor si dorintelor tuturor

clientilor.

Ambianta placuta, mancaruri deosebit de gustoase, servire ireprosabila,décor deosebit…Noi oferim garantia unor momente deosebit de placute…Complexul Milexim…mii de motive pentru a ne cauta si pentru a reveni la noi…

Limbi străine vorbite la recepție » Engleză • Germană • Spaniolă • Italiană • Maghiară

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Foișor
Restaurant
Servicii și facilități camere
Senzori de fum
Încălzire centrală
Activități sportive și de agrement
Masă de biliard
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpia Turzii, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Milexim din Câmpia Turzii, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Milexim? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!