Ivami

Str 1 Dec 1918 Nr 3 - 5 » Câmpia Turzii, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Ivami
Tipul unității: Apartament în regim hotelier

Oferim spre inchiriere apartamente de lux cu 2 3 si 4 camere in imobil nou construit . Apartamentele sunt compartimentate modern au suprafete cuprinse intre 65 si 120 mp .Au centrala termica proprie . Sunt ultrafinisate zugravite in culori placute . Cladirea este izolata termic si fonic .Imobilul este situat in centrul orasului are spatii verzi in jur ,este imprejmuit ,are curte interioara unde se ofera loc de parcare pazit 24 de ore din 24 .

Fiecare apartament are:internet, tv cablu,frigider ,televizor,masina de spalat haine , jaluzele la usi,baia si bucataria sunt utilate complet,camerele sunt mobilate dotate cu lenjerie de pat . Scarile sunt inchise si exista interfon .

Amplasare & Obiective Turistice

Ca si amplasare in zona, este pe soseaua Turda - Targu Mures, aproape de importante obiective turisitice din zona:

- Salina Turda -aproximativ 5-6 km,

- Castrul Roman,

- mormantul lui Mihai Viteazu,

- centrul istoric al orasului Turda,

- Cheile Turzii -aproximativ 10 km,

- Cheile Turului,

- Valea Ariesului,

- masivul Trascaului cu Piatra Secuiului si ruinele cetatii Coltesti, Cluj Napoca, Targu Mures, manastirile din zona.

Pentru alte detalii ne puteti gasi in loc Campia Turzii str. 1 Decembrie 1918 nr 3-5 jud Cluj , la tel:0744538649-Maria Vana,e-mail mariavana2003@yahoo.com, site www.Ivami.ro,sectiunea imobiliare

Facilități și servicii »

Servicii și facilități camere
Balcon
Cablu TV
Frigider
Televizor
Facilități baie
Baie proprie
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Câmpia Turzii, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Ivami din Câmpia Turzii, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Ivami? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!