Familiala Belis

Belis, In Centru - Spre Lac » Beliş, Cluj » Localizare pe hartă
Camere - Familiala Belis
Tipul unității: Cabană

Cabana situata intr-un cadru pitoresc in localitatea Belis, pe drumul spre lac, va sta la dispozitie pentru petrecerea Revelionului sau pur si simplu a unui sejur de neuitat intr-un cadru intim, cu familia sau prietenii.

Cabana familiala este ultrafinisata, complet dotata pentru a satisface grupuri de 8 - 10 persoane.

Compusa din living 50 mp cu doua canapele + un fotoliu, cu semineu, 3 dormitoare cu pat matrimonial , bucatarie complet echipata, 2 bai cu cabina de dus, 2 terase mari.

Accesul la Cabana Familiala Belis este facil in tot cursul anului, si pe parcarea proprie.

Cu toate ca e la 300 de m de centrul localitatii, cabana situata pe un drum de servitute in zona de cabane, asigura o ambianta placuta si intimitate

Facilități și servicii »

Servicii Generale, părți comune
Parcare exterioară
Terasă
Servicii și facilități camere
Access la bucătărie echipată
Facilități baie
Baie proprie
Activități agroturistice
Livadă / Pădure
Termeni legali de utilizare  ·  Contactați-ne  ·  Înscrie-te la NewsLetter-ul plecat.ro  ·  Plan de navigare a site-ului

Planificați o excursie sau o vacanță în Beliş, județul Cluj, România? Pe plecat.ro găsiți oferte speciale, facilități, informații practice de cazare la Familiala Belis din Beliş, județul Cluj, România. Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Ai fost deja în vizită la Familiala Belis? Contribuie și tu cu comentarile și recomandările tale. Fă-ți valiza și pleacă în excursie chiar acum!